Prépost TAMÁS

minden ami 3D  /  webdesign

Engedj meg néhány gondolatot arról, honnan indult az amit látsz.

Műszaki dolgok iránt érdeklődve mindig is feladatom volt “mechanikus rajzok” elkészítése. Számítógépen elsőként a ’97-es kiadású AutoCAD R14-el ismerkedtem meg. A 3D grafika azonban nem igazán érdekelt, egész pontosan a szoftverek elérhetetlensége, összetettsége és minimális tananyag mennyiség sem hajtott előre.

Aztán jött a Big Buck Bunny kisfilm, ami teljesen lenyűgözött amiatt, hogy ilyen összetettségű, hihető látványvilágot létre lehet hozni egy teljesen ingyenes szoftverrel. Ekkor ismerkedtem meg a Blender aktuális verziójával és kezdtem autodidakta módon elsajátítani lehetőségeit. Kezdetben csak hobbi elfoglaltság, aztán ahogy egyre több területet azok lényegi elveit sikerült megismerni, komolyabb projektek is megvalósításra kerültek.

Ebből lett előbb ez az oldal, majd néhány évvel később a Pixelight Learning, ahol tapasztalatomat, tudásomat megosztva segítek másoknak is eligazodni ebben a térbeli világban.

Szabadidőmben szabadúszóként tevékenykedem, de a sok pixel, vertex és megannyi map mellett, ezt jellemzően két keréken (is) töltöm, országúton vagy terepen – lelkes amatőrként.

Szolgáltatásaim

Minden ami 3D

Kedvenc területem a hard surface modellezés, de több jellegében eltérő projektet is készítettem. Segítek ha leendő terméked formatervét szeretnéd kézzelfoghatóbban bemutatni, de egy egyszerű vázlatból is megpróbálom kihozni a maximumot.

Oktatás

Tanfolyamaimat megtalálhatod a Pixeligt Learning weboldalon, de ha egyedi elképzelésed van – legyen szó jelenléti vagy távoktatásról – arra is találok megoldást.

Webdesign

A minimaliata és funkciunális megoldások híve vagyok. Írd meg elképzelésed, legyen szó egy egyszerűbb bemutatkozó oldalról vagy egy komoly webshopról, kreatívan állok minden feladathoz.

Partnereim

Akik támogatnak és segítenek jobbá tenni mindazt, ami a Pixelight.

Mittl Attila - kiadványszerkesztés Vasi Cool Klíma - Klímatechnika Wakeliteweb - weboldal készítés, kereső optimalizálás, arculat tervezés