3D Grafika oktatás – elindultak a Pixelight online tanfolyamai

Ha érdekel a a 3D technológia akkor jó helyen jársz, elindult a Pixelight 3D grafika oktatás oldala a Pixelight Learning!

Amikor eredetileg elterveztem ezt a lehetőséget egy dolog nem volt cél, az online jelenlét megteremtése. A személyes kapcsolatra helyezett tanfolyam előnyeit talán nem kell túl sokat részletezni, ez volt az ami elsődlegesen motivált amikor a tananyagot megírtam. Természetesen ennek megvan a hátránya is, kötött időbeosztás, kötött haladási ütem, ami tény nem feltétlen tudja ellensúlyozni azt a pozitívumot, hogy a helyben mutatott és együtt átbeszélt dolgok jobban megmaradnak, hatékonyabbá téve a tanulási folyamatot.

Pixelight Learning 3D grafika tanfolyamok

Az eddigi megkeresések arra ösztönöztek, hogy ez az offline vonal online lépjen elő, így az elmúlt évek (2018-19) látszólag projektmentes időszaka szinte csak ennek a kitalálásával, fejlesztésével telt, de már látszik a fény. Jelenleg a tanfolyamok bedolgozása zajlik, ami már most jelentős csúszásban van az eredeti tervhez képest, de remélhetőleg megéri a befektetett munkát, és tetszeni fog ez a fajta lehetőség.

A Pixelight Learning egy webshop alapon működő tanfolyam rendszer lesz, közösségi elemekkel kiegészülve. Minden tanfolyam típus alapjait teljesen ingyenesen lehet megkezdeni, mindenféle korlát nélkül szóval nem rövidebb, nem demo, hanem egy teljes értékű tanfolyam – videók, szöveges leírások, letölthető tartalmak – amit elvégezve az adott program, technológia már alkalmazható.

Természetesen a lehetőségek kiaknázására meglesznek azok a szintek, amikből magasabb szintű tudás is elsajátítható, akár ömlesztett – egy tanfolyamon belül több téma -, vagy célzottan – egy tanfolyam egy adott területtel foglalkozik.

Ha érdekel mit kínálunk kattints IDE, de ha van olyan témába passzoló tudásanyagod, amit szívesen átadnál másoknak, akkor EZT az oldalt tekintsd meg!